Business Director

 • Helsinki, Finland

Business Director

Job description

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Toimimme haastavilla B2B-toimialoilla, joissa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä julkisella sektorilla, jossa osallistumme yhteisten asioiden hoitoon vaikuttavan viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Valveella sinua odottaa B2B-yrityksistä ja julkisen sektorin organisaatioista koostuva monipuolinen asiakaskuntamme sekä timanttisen kova viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatiimimme. Meitä on tänään reilu 90; joukossamme on nuoria, työuransa alkutaipaleella olevia ja kokeneita konkareita, ja henkilöstömme monimuotoisuus ja sen vahvistaminen on meille tärkeä tavoite. Organisaatiomme rakentuu ydinosaamisten mukaan tiimeihin, mutta työtä tehdään yli tiimirajojen ja omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Me tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen yhteisössä, josta löytyy osaamista niin markkinointiin, viestintään kuin teknologioihinkin.


Etsimme tuloksen tekemisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä innostunutta strategisen konsultoinnin ja myynnin ammattilaista Business Director rooliin. Hakemallamme henkilöllä on kokemusta srategisesta asiakkuusjohdosta ja halua kehittää asiakkuuksiamme läpi palvelutarjontamme asiakaskokemus keskiössä. Toivomme sinusta asiakastoimialamme sanansaattajaa, joka tukee asiakkuustiimejämme toimialaymmärryksen laajentamisessa. Konsultoivaa strategia, joka johtaa asiakkaita kohti fiksumpaa ja vaikuttavampaa markkinointia. Odotamme sinulta toimialaymmärrystä ja kokemusta asiakkuuksien johdosta Industry 4.0. tai Metsä ja Energia toimialaloilla


Roolissa tulet vastaamaan oman toimialasi myyntiputkesta ja asiakkaiden kehittymisestä toimialan sisällä sekä toimialaymmärryksen laajentamisesta niin Valveen sisällä kuin asiakkaissamme. Tulet työskentelemään osana myyntiorganisaatiota läheisessä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävässäsi tarvitset näkemyksellisyyttä ja kyvyn hahmottaa suurempiakin kokonaisuuksia. Yhdessä muiden business directoreiden kanssa tulette luomaan yhteisen tahtotilan unelma-asiakkaistamme, palveluidemme tuotteistuksesta vastaamaan toimialan tarpeita sekä näkemyksen markkinoinnin tarpeesta. Osallistut uusiasiakastapaamisiin ja myyntiprosessin läpivientiin ja vastaat avainasiakkaistamme.


Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden kehittyä ja työskennellä itsenäisesti ja itseohjautuen, täydellä tiimin tuella
 • monipuolisen työnkuvan, jossa voit itse vaikuttaa tekemiseen ja viedä asioita eteenpäin
 • suuren yrityksen tuen, talon täynnä asiantuntijoita ja laajan osaamisen konsernin sisällä sekä kumppaniverkostossa
 • hyvät työvälineet ja edut – sinusta pidetään huolta
 • mukavat työkaverit ja tiimin sekä ympäristön, jossa suhtaudutaan työhön intohimoisesti mutta huumorintajuisesti.
Requirements


Odotukset:

 • Strateginen ote ja vahva kehitysnäkökulma
 • Hyvä markkinoinnin kokonaisymmärrys ja ymmärrys miten markkinointi toimii kasvun tukena
 • Halu tehdä tulosta
 • Ymmärrys ja kokemus vaativista B2B-toimialoista, ymmärrys julkisen sektorin vaatimuksista katsotaan eduksi
 • Toimialaymmärrys ja kokemus asiakkuuksienjohdosta Industry 4.0. tai Metsä ja Energia toimialaloilla